Nästa nummer närmar sig

Nu jobbar jag för fullt på nummer två av Svenska Garnbladet. Det har dröjt lite längre än vad jag hade tänkt – men tiden går som bekant fort när man har roligt. Och jag har fått göra så himla många roliga saker att fylla tidningen med! Jag kan lova att det blir ett lika späckat nummer som det första.

Precis som nummer 1 kommer nummer 2 att innehålla många, långa och korta reportage, fina mönster, sticktips, garnprovning och en kul krönika (ett helt nytt inslag).

Min fotograf Elise Florman och jag har, till exempel, besökt Båvens spinneri och fått lära oss allt (nästan) om hur ull förvandlas till en härva av kunniga Karin Lundqvist.

Tidningen är helt digital, men det går att ladda ner den som en pdf och printa själv om man vill. Det går också att göra med varje enskilt mönster.

När det nya numret dyker upp kommer det första numret att finnas kvar i ett arkiv – så ingenting försvinner så länge du har en aktiv inloggning.

Jag kommer att skicka ut ett mejl till alla prenumeranter när nästa nummer är klart så att du vet när du kan logga in och läsa – och kolla vad du vill sticka.

Lämna ett svar

%d